Kinderbijslag betaaldata 2022 2023 2024

Berekening


Op welke dag of datum betaalt de Sociale Verzekeringsbank (SVB) de kinderbijslag uit in 2023, 2024 of 2025? De SVB heeft als vaste betaaldatum omstreeks de 1ste van het kwartaal achteraf. Als de 1ste in een weekend of op een feestdag valt, dan betaalt de SVB op de 1ste werkdag daarna. Als je het kwartaal kiest, dan berekent deze module de betaaldatum. Je krijgt de betaaldatum te zien van het gekozen kwartaal en de betaaldata van alle kwartalen in het lopende jaar.

Standaard verschijnt als datum het huidige jaar 2024 en het huidige kwartaal.

De berekening Kinderbijslag betaaldata is bijgewerkt met de (voorlopige) gegevens t/m 2025.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers