Termijnschema bouw 2023 2024

Berekening


Het termijnschema of betalingsschema van de aannemer verdeelt de aanneemsom en het meer-/minderwerk over de termijnen volgens de rato van de voortgang van de bouw van een eengezinswoning of appartement volgens de koopaannemingsovereenkomst zoals vastgelegd bij de notaris. Met deze module bereken je het termijnschema afhankelijk van je keuze van het aantal termijnen en de verdeling over de termijnen. Bij het aantal termijnen kun je kiezen tussen 2 t/m 10 termijnen.

Bij de verdeling van de termijnen gaat het om de verhouding tussen de termijnen. Als je bijvoorbeeld de termijnen 1, 2 en 3 als volgt verdeeld wilt hebben: 25%, 25% en 50%, kun je dat opgeven als: 25, 25, en 50. Maar 1, 1 en 2 werkt uiteraard ook.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het totaal te verdelen bedrag van de termijnen in.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul de verdeling van termijn 01 in.
Vul de verdeling van termijn 02 in.
Vul de verdeling van termijn 03 in.
Vul de verdeling van termijn 04 in.
Vul de verdeling van termijn 05 in.
Vul de verdeling van termijn 06 in.
Vul de verdeling van termijn 07 in.
Vul de verdeling van termijn 08 in.
Vul de verdeling van termijn 09 in.
Vul de verdeling van termijn 10 in.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers