Ouderschapsverlof recht 2023 2024

Berekening


Op hoeveel uren ouderschapsverlof heb je recht? Werkende ouders met kinderen jonger dan 8 jaar hebben recht op ouderschapsverlof. Het ouderschapsverlof duurt 26 keer het aantal uren dat je per week werkt. Met deze module bereken je het totale recht op ouderschapsverlof in zowel uren, weken en jaren waarbij een jaar bestaat uit 52 weken.

Vul je huidige werkuren per week en de werkuren per week tijdens het ouderschapsverlof in en je weet je totale recht op ouderschapsverlof.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
De ingevulde werkuren per week dienen te liggen tussen 0 en 40 uren.
De ingevulde uren kleiner dan huidige uren per week en maximaal 40 uren.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers