Ouderschapsverlof bruto netto 2019 2020

Ouderschapsverlof uren zijn onbetaalde uren. Hoeveel netto houd ik over van mijn bruto loon of salaris als ik ouderschapsverlof opneem in 2019 of 2020? Met deze bruto netto module bereken je het netto loon tijdens het ouderschapsverlof. In de berekening wordt geen rekening gehouden met bedrijfsspecifieke inhoudingen. Vul je huidige werkuren per week, de werkuren per week tijdens het ouderschapsverlof en je huidige bruto loon of salaris in. Dit is het loon voor de loonheffing. Vul in of de loonheffingskorting wel of niet van toepassing is, en je weet je het verschil tussen je huidige netto loon en je loon tijdens het opnemen van ouderschapsverlof voor 2019 of 2020.

Je kunt de berekening maken per dag, week, vier weken, maand of kwartaal. Deze rekenmodule is bedoeld voor inkomen uit werk.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2020.

Het loon/salaris bruto netto is bijgewerkt t/m 1 januari 2020.

Beweeg over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
De ingevulde werkuren per week dienen te liggen tussen 0 en 40 uren.
De ingevulde uren dienen kleiner te zijn dan de huidige uren per week.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2020 Rekenkeizer