Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Kinderbijslag uitkeringHoeveel kinderbijslag je per kwartaal krijgt in 2018 of 2019, is afhankelijk van de leeftijd van je kinderen. Als peildatum voor de kinderbijslag geldt de leeftijd op de eerste dag van het kwartaal. Als je kind 6 of 12 jaar wordt, krijg je een hogere kinderbijslag. Als je kind op bijvoorbeeld 1 juli geboren is, dan krijg je de hogere kinderbijslag vanaf het derde kwartaal. Als je kind geboren is op bijvoorbeeld 7 juli, geldt de hogere kinderbijslag vanaf het vierde kwartaal.

Met deze module bereken je het totaalbedrag per kwartaal van de kinderbijslag van je kind(eren) door het invullen van het aantal kinderen per leeftijdsgroep.


Datum
Kies hier de datum van de kinderbijslagbedragen.

Kinderen 0 t/m 5 jaar
Vul hier het aantal kinderen in van 0 t/m 5 jaar.

Kinderen 6 t/m 11 jaar
Vul hier het aantal kinderen in van 6 t/m 11 jaar.

Kinderen 12 t/m 17 jaar
Vul hier het aantal kinderen in van 12 t/m 17 jaar.ingangsdatum1

ingangsdatum2

bedrag1

bedrag2

bedrag3

totbedrag1

totbedrag2

totbedrag3

totaal

verberg
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken