Kinderbijslag uitkering 2020 2021

Hoeveel kinderbijslag je per kwartaal krijgt in 2020 of 2021, is afhankelijk van de leeftijd van je kinderen. Als peildatum voor de kinderbijslag geldt de leeftijd op de eerste dag van het kwartaal. Als je kind 6 of 12 jaar wordt, krijg je een hogere kinderbijslag. Als je kind op bijvoorbeeld 1 juli geboren is, dan krijg je de hogere kinderbijslag vanaf het derde kwartaal. Als je kind geboren is op bijvoorbeeld 7 juli, geldt de hogere kinderbijslag vanaf het vierde kwartaal.

Met deze module bereken je het totaalbedrag per kwartaal van de kinderbijslag van je kind(eren) door het invullen van het aantal kinderen per leeftijdsgroep. Meestal veranderen de kinderbijslag bedragen per 1 januari en 1 juli.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2021.

De berekening bedragen kinderbijslag is bijgewerkt met de bedragen van 2021.

Beweeg over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2021 Rekenkeizer