Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Eigenwoningforfait WOZ waardeAls je een eigen woning hebt, dan moet je bij de aangifte inkomstenbelasting een bedrag aangeven: het eigenwoningforfait. Het eigenwoningforfait is een percentage van de WOZ-waarde van je woning. De WOZ-waarde wordt jaarlijks door je gemeente vastgesteld.

Met deze module bereken je het bedrag van het eigenwoningforfait. Op de WOZ-beschikking staat altijd als peildatum 1 januari van het vorige jaar. Als je bijvoorbeeld aangifte doet over 2018, gebruik je de WOZ-beschikking 2018, met als peildatum 1 januari 2017. Je kunt voor een of meerdere jaren de berekening maken op basis van het jaar van de WOZ-beschikking.


Jaar

Bedrag WOZ 2007
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2007.

Bedrag WOZ 2008
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2008.

Bedrag WOZ 2009
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2009.

Bedrag WOZ 2010
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2010.

Bedrag WOZ 2011
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2011.

Bedrag WOZ 2012
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2012.

Bedrag WOZ 2013
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2013.

Bedrag WOZ 2014
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2014.

Bedrag WOZ 2015
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2015.

Bedrag WOZ 2016
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2016.

Bedrag WOZ 2017
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2017.

Bedrag WOZ 2018
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2018.

Bedrag WOZ 2019
Vul hier het bedrag in van de WOZ beschikking 2019.

Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken