Wettelijk minimum vakantiedagen per jaar

Berekening


Werknemers hebben recht op een wettelijk aantal vakantiedagen per jaar. In dagen is dit 4 keer het aantal dagen dat je per week werkt. Als je bijvoorbeeld het hele jaar 5 dagen per week werkt, heb je recht op 20 vakantiedagen per jaar. Daarmee kan je in ieder geval 4 weken vakantie per jaar opnemen. Je kunt je vakantiedagen ook in losse uren opnemen. Tijdens vakantie betaalt je werkgever het loon door.

Vul het gemiddeld aantal werkdagen per week in en bereken het wettelijk aantal vakantiedagen per jaar.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Gemiddeld aantal werkdagen per week is groter dan 0 en maximum 5 dagen.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers