Vrijwilligersvergoeding maximum onbelast 2023 2024

Berekening


Als je als vrijwilliger voldoet aan de voorwaarden voor de vrijwilligersregeling in 2023 of 2024, kan de vrijwilligersorganisatie een vrijwilligersvergoeding voor het vrijwilligerswerk geven. Bekijk de maximum bedragen per uur, maand en jaar die de vrijwilligersorganisatie onbelast mag vergoeden als vrijwilligersvergoeding.

Als de vrijwilligersorganisatie een hoger bedrag voor het vrijwilligerswerk geeft, dan is het volledige bedrag belast voor de loonbelasting/inkomstenbelasting en betaal je er belasting over.

Standaard verschijnt als jaar het huidige jaar 2024.

De berekening vrijwilligersvergoeding maximum onbelast is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers