• Home
  • Werken
  • Loon uitkering verschil netto 2019 2020

Loon uitkering verschil netto 2019 2020

Hoeveel is het netto verschil tussen een bruto loon of salaris bij werken (witte tabel) en hetzelfde bedrag als bruto uitkering ww, wao, wia, wga, iva, pensioen of andere uitkering (groene tabel) in 2019 of 2020? In de berekening wordt geen rekening gehouden met bedrijfsspecifieke inhoudingen. Bij bruto loon of salaris vul je het loon voor de loonheffing in. Dit is het loon na aftrek van de eventuele bedrijfsspecifieke inhoudingen.

Je kunt kiezen om de berekening te maken met als loontijdvak: kwartaal, maand, vier weken, week of dag. Kies of je de loonheffingskorting wel of niet wilt gebruiken.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2020.

Het loon uitkering verschil netto is bijgewerkt t/m 1 januari 2020.

Beweeg over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2020 Rekenkeizer