Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Uurloon van netto naar bruto berekenenHoeveel bruto is mijn netto uurloon bij werken in 2019 of 2018? Met deze netto bruto module bereken je snel en gemakkelijk je bruto uurloon. In de berekening wordt geen rekening gehouden met eventuele bedrijfsspecifieke inhoudingen. Vul je netto uurloon in. Om het juiste belastingtarief te kunnen berekenen, willen we graag weten wat het gemiddelde aantal uren per week is. Vul in of de loonheffingskorting wel of niet van toepassing is, en je weet je bruto uurloon.

Deze rekenmodule is bedoeld voor inkomen uit werk.


Jaar/belastingtabel
Kies hier het kalenderjaar/belastingtabel van het uurloon.

Leeftijd
Kies hier je leeftijd.

De aow-leeftijd in 2014 is 65 jaar en 2 maanden.

De aow-leeftijd in 2015 is 65 jaar en 3 maanden.

De aow-leeftijd in 2016 is 65 jaar en 6 maanden.

De aow-leeftijd in 2017 is 65 jaar en 9 maanden.

De aow-leeftijd in 2018 is 66 jaar.


Uurloon netto
Vul hier het netto uurloon in. Dit is het uurloon na aftrek van eventuele netto vergoedingen zoals onbelaste reiskosten.

Gemiddelde uren week
Vul hier het gemiddeld aantal uren per week in. Voor het bereken van het juiste belastingtarief is het gemiddeld aantal uren per week nodig. Indien je niets invult, wordt er gerekend met 40 uren per week.

Loonheffingskorting
Kies hier of de loonheffingskorting wel of niet van toepassing is.verberg
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken