Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Stage bruto netto berekenenHoeveel netto houd ik over van mijn bruto stagevergoeding als ik stage loop in 2019 of 2018? Met deze bruto netto module kan je snel je netto stagevergoeding berekenen of controleren. Bij de berekening kan je als loontijdvak kiezen per dag, week, vierweken, maand of kwartaal. Je kunt de berekening maken met of zonder de loonheffingskorting.

In de berekening wordt geen rekening gehouden met bedrijfsspecifieke inhoudingen. Deze rekenmodule is bedoeld voor inkomen uit stage.


Jaar/belastingtabel
Kies hier het kalenderjaar van de stagevergoeding.

Stagevergoeding
Vul hier het bruto bedrag van de stagevergoeding in.

Loontijdvak
Kies hier de periode van de stagevergoeding.

Loonheffingskorting
Kies hier of de loonheffingskorting wel of niet van toepassing is.

Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken