Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Proeftijd berekenenBereken hoelang de wettelijke proeftijd is bij een bepaalde, tijdelijk of onbepaalde, vast contract, dienstverband of arbeidsovereenkomst: geen, 1 of 2 maanden in 2018 of 2019 volgens de Wet Werk en Zekerheid (wwz). In een arbeidsovereenkomst staat meestal een proeftijd maar verplicht is dit niet. Een proeftijd is een soort kennismakingsperiode waarin de werknemer en de werkgever de arbeidsovereenkomst direct kunnen opzeggen (ontslag). Met deze module bereken je de maximale proeftijd.


Arbeidscontract
Kies hier het soort arbeidscontract.

Ingangsdatum contract
Kies hier of de ingangsdatum van je contract voor of vanaf 1 januari 2015 is.

Datum ondertekening
Kies hier of de ondertekendatum van je contract voor of vanaf 1 januari 2015 is.

Nieuwe werknemer

Vul hier in of het wel of niet een nieuwe werknemer is.

De proeftijd geldt alleen voor een nieuwe werknemer m/v. Als je als werknemer al eerder in dezelfde functie met dezelfde vaardigheden en verantwoordelijkheden als uitzendkracht, gedetacheerde of als werknemer voor de werkgever gewerkt heeft, kies dan voor geen nieuwe werknemer.
kzcontract1

kzcontract2

kzingangsdatum1

kzingangsdatum2

kzondertekendatum1

kzondertekendatum2

kznieuw1

kznieuw2

proeftijd1

proeftijd2

verberg
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken