Ploegentoeslag bruto netto 2023 2024

Berekening


Bij het werken in ploegendienst ontvang je de ploegentoeslag. Bij deze berekening kan je het bruto en netto bedrag van de ploegentoeslag berekenen in 2023 of 2024 met 2 verschillende percentages ploegentoeslag. Als je een berekening wilt maken met en zonder toeslag dan vul je bij een van de percentages ploegentoeslag 0 in of laat het veld leeg.

Je kunt kiezen om de berekening te maken met als loontijdvak: kwartaal, maand, vier weken, week of dag. Kies of je de loonheffingskorting wel of niet wilt gebruiken.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2024.

De berekening Ploegentoeslag bruto netto is bijgewerkt met de bedragen van 2024.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het bruto bedrag in van het loon/salaris over het loontijdvak: groter dan € 0 en maximum € 99.999,99.
De oude ploegentoeslag% tussen 0,00% en 99,999%.
De nieuwe ploegentoeslag% tussen 0,00% en 99,999%.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers