Parttime percentage 2023 2024

Berekening


Hoeveel bedraag je parttime percentage als je parttime werkt? Het parttime percentage geeft de verhouding in tussen het parttime loon/salaris en het 100% fulltime loon/salaris. Met deze module kan je het parttime of deeltijd percentage op 3 manieren berekenen:

loon/salaris (parttime en fulltime)

uren per week (parttime en fulltime max 40 uren)

dagen per week (max 5 dagen)

Kies de berekeningsmethode en bereken het parttime percentage.

Uren parttimer: als je de ene week meer of minder uren werkt dan de andere week, vul dan het gemiddelde aantal uren per week in bij de berekening uren per week.

Dagen parttimer: als je de ene week bijvoorbeeld 2 dagen en de andere week 3 dagen werkt, vul dan het gemiddelde van 2,5 dagen in bij de berekening op basis van dagen per week.

Kies de afrondingsmethode tussen 0 en 5 cijfers achter de komma voor het bepalen van het parttime percentage. Standaard is de afrondingsmethode 2 cijfers achter de komma.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het bruto bedrag van je parttime loon/salaris in: kleiner dan fulltime loon/salaris.
Vul het bruto bedrag van je fulltime loon/salaris in: groter dan € 0.
Ongeldige invoer
Vul het aantal uren per week parttime in: kleiner dan uren fulltime.
Vul het aantal uren fulltime in: groter dan 0 uren.
Vul het aantal dagen parttime in: groter dan 0 en maximaal 5 dagen.
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers