Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Omrekenen vier weken loon naar maandloonHoeveel bedraagt je maandsalaris als je per vier weken salaris ontvangt? Hoeveel is je 4 weken loon als je een maandloon hebt? Hoeveel is je maandsalaris als je een weekloon hebt? Dit zijn allemaal vragen die te maken hebben met het omrekenen van een loon of salaris naar een ander loontijdvak.

Met deze module kan je je maandloon, vier weken loon of weekloon omrekenen naar een maandsalaris, vier weken salaris of een weeksalaris. Vul je brutoloon en het loontijdvak in en de module berekent je loon of salaris zowel per week, 4 weken en maand.


Loon loontijdvak
Vul hier het loon in over het loontijdvak van een 'normale' periode zonder vakantietoeslag.

Loontijdvak
Kies hier de periode waarop het loon betrekking heeft: maand, 4-weken of week.kzloontijdvak1

kzloontijdvak2

loon1

loonweek

loon4weken

loonmaand

verberg
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken