• Home
  • Werken
  • Maandloon naar vier weken loon bruto netto 2019 2020

Maandloon naar vier weken loon bruto netto 2019 2020

Hoeveel bedraagt je netto vier weken loon als je per maand loon of salaris ontvangt? Dit is een vraag die te maken heeft met het omrekenen van een bruto loon of salaris naar een ander loontijdvak.

Met deze module kan je je bruto maandloon omrekenen naar een bruto en netto 4 weken loon. Je kunt kiezen uit verschillende loontijdvakken:

een jaar met 260 dagen (13 periodes van 4 weken)

een jaar met 261 dagen (13,05 periodes van 4 weken)

Vul je brutoloon en het loontijdvak in en de module berekent je bruto loon of salaris van maand naar netto vier weken.

Beweeg over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het bruto bedrag van het maandloon/salaris in: groter dan € 0,00.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2020 Rekenkeizer