Minimumloon 2023 of eerder

Berekening


Hoeveel bedraagt het minimumloon in 2022 of 2023? Wat is het minimumloon als ik parttime werk? Ik ben nog geen 21 jaar. Hoeveel is dan het minimumjeugdloon? Wat is het minimumloon per uur?

Met deze module bereken je het wettelijke minimum(jeugd)loon per maand, 4-weken, week, dag en per uur. Het minimumloon wordt jaarlijks per 1 januari en per 1 juli aangepast.

Kies de ingangsdatum vanaf 1 januari 2022 en bereken het minimumloon per de desbetreffende datum en kies de leeftijd van 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 of 23 jaar en ouder.

Per 1 juli 2017 en per 1 juli 2019 zijn de minimumloonpercentages gewijzigd vanaf 18 jaar.

Als standaard jaar verschijnt het vorige jaar 2023.

De berekening minimumloon is bijgewerkt met de bedragen van 2023.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Het aantal uren per week parttime. Groter dan 0 en maximaal 40 uren per week. Kleiner of gelijk uren fulltime.
Het aantal dagen per week parttime: groter dan 0 en maximaal 5 dagen.
Aantal uren per week fulltime: minimaal 32 uren en maximaal 40 uren. Groter of gelijk uren per week parttime.
Invalid Input

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers