Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

MinimumloonHoeveel bedraagt het minimumloon in 2019, 2018 of 2017? Wat is het minimumloon als ik parttime werk? Ik ben nog geen 23 jaar. Hoeveel is dan het minimumjeugdloon? Wat is het minimumloon per uur?

Met deze module bereken je het wettelijke minimum(jeugd)loon per maand, 4-weken, week, dag en per uur. Het minimumloon wordt jaarlijks per 1 januari en per 1 juli aangepast. Kies de ingangsdatum vanaf 1 januari 2017 en bereken het minimumloon per de desbetreffende datum en kies de leeftijd van 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 of 23 jaar en ouder.

Per 1 juli 2017 en per 1 juli 2019 wijzigen de minimumloonpercentages vanaf 18 jaar.


Het minimumloon is bijgewerkt t/m 1 januari 2019.


Ingangsdatum
Kies hier de ingangsdatum van het minimumloon.

Leeftijd
Kies hier je leeftijd op dit moment.

Full/parttimer
Kies hier of je fulltimer of parttimer bent.

Uren parttime
Vul hier het aantal uren per week parttime in. Het maximum is 40,00 uren.

Dagen parttime
Vul hier het aantal dagen per week parttime in. Het maximum is 5 dagen.

Uren per week
Vul hier het aantal uren per week fulltime in. Het maximum is 40,00 uren.

Dagen fulltime
Vul hier het aantal dagen per week fulltime in. Het maximum is 5 dagen.

Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken