Minimumloon 2024

Berekening


Hoeveel bedraagt het minimumloon in 2024? Wat is het minimumloon als ik parttime werk? Ik ben nog geen 21 jaar. Hoeveel is dan het minimumjeugdloon? Wat is het minimumloon per uur?

Vanaf 1 januari 2024 zijn er geen vaste minimum dag-, week-, 4 weken- en maandlonen meer. Dit betekent dat het minimumloon per loontijdvak afhankelijk is van het aantal uren per loontijdvak en niet voor iedereen hetzelfde is.

Met deze module bereken je het wettelijke minimum(jeugd)loon per maand, 4-weken, week, dag en per uur. Het minimumloon wordt jaarlijks per 1 januari en per 1 juli aangepast.

Kies de ingangsdatum vanaf 1 januari 2024. Kies de leeftijd van 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 of 23 jaar en ouder. Bereken het minimumloon per de desbetreffende datum afhankelijk van het aantal uren en dagen per week.

Als standaard jaar verschijnt het huidige jaar 2024.

De berekening Minimumuurloon is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Het gemiddeld aantal uren per week groter dan 0 en maximaal 50 uren.
Het gemiddeld aantal uren per week groter dan 0 en maximaal 50 uren.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers