Minimum uurloon BBL-opleiding bruto netto 2024

Berekening


Hoeveel bedraagt het minimumuurloon BBL-opleiding bruto netto in 2024? Ik ben nog geen 21 jaar. Hoeveel is dan het minimumuurloon BBL bruto netto?

Met deze module bereken je het minimumloon BBL per uur bruto netto. Vanaf 2024 zijn er geen vaste minimum dag-, week-, 4 weken- en maandlonen meer. Dit betekent dat het netto minimumloon BBL per loontijdvak afhankelijk is van het aantal uren per loontijdvak en niet voor iedereen hetzelfde is. Het minimumuurloon BBL wordt jaarlijks per 1 januari en per 1 juli aangepast.

Kies de ingangsdatum vanaf 1 januari 2024 en bereken het minimumuurloon BBL-opleiding bruto netto per de desbetreffende datum en kies de leeftijd van 15, 16, 17, 18, 19, 20 of 21 jaar en ouder.

Volledigheidshalve wordt het bruto minimumuurloon BBL ten opzicht van het standaard bruto minimumuurloon weergegeven.

De berekening Minimumuurloon BBL-opleiding bruto netto is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Het gemiddeld aantal uren per week groter dan 0 en maximaal 50 uren.
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers