Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Minimum uurloonHoeveel bedraagt het minimum uurloon in 2019, 2018 of 2017? Ik ben nog geen 23 jaar. Hoeveel is dan het minimum uurloon?

Met deze module bereken je het wettelijke minimumloon per uur. Het uurloon wordt berekend door het minimumloon per week te delen door de fulltime uren per week. Dit betekent dat het minimum uurloon niet voor iedereen hetzelfde is. Het minimumloon wordt jaarlijks per 1 januari en per 1 juli aangepast. Kies de ingangsdatum vanaf 1 januari 2017 en bereken het minimum uurloon per de desbetreffende datum en kies de leeftijd van 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 of 23 jaar en ouder.

Per 1 juli 2017 en per 1 juli 2019 wijzigen de minimumloonpercentages vanaf 18 jaar.


Het minimumloon is bijgewerkt t/m 1 januari 2019.


Ingangsdatum
Kies hier de ingangsdatum van het minimumloon.

Leeftijd
Kies hier je leeftijd op dit moment.

Uren fulltime
Vul hier het aantal uren per week fulltime in. Het maximum is 40,00 uren.

Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken