Maandloon naar uurloon

Hoeveel bedraagt je uurloon in 2021 als je je maandloon of maandsalaris omrekent naar een uur? Dit is een vraag die te maken heeft met het omrekenen van een loon of salaris naar een ander loontijdvak.

Met deze module kan je je maandloon of maandsalaris omrekenen naar een uurloon Je kunt kiezen uit verschillende loontijdvakken:

uren per week met 260 dagen per jaar

uren per week met 261 dagen per jaar

gemiddeld aantal uren per maand

Vul je bruto maandloon of maandsalaris en het loontijdvak in en de module berekent je loon of salaris van maandloon naar uurloon. Je kunt het uurloon afronden tussen 0 en 4 decimalen achter de komma. Standaard verschijnt 2 decimalen achter de komma.

Beweeg over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2021 Rekenkeizer