Loon salaris verhoging als bedrag bruto netto 2023 2024

Berekening


Hoeveel ontvang je netto bij een bruto loons- of salarisverhoging in 2024? Een loonsverhoging of salarisverhoging is een verhoging van het bedrag dat een werknemer verdient voor zijn of haar werk. Een dergelijke verhoging kan om verschillende redenen worden toegekend, waaronder goede prestaties, ervaring, inflatie of de marktwaarde van de functie. Het is een manier om werknemers te motiveren en te belonen voor hun harde werk en bijdrage aan het bedrijf. Door een salarisverhoging te geven, kunnen werkgevers ook talent aantrekken en behouden en de productiviteit van werknemers verhogen.

Met deze module bereken je de netto salaris- of loonsverhoging bij een bruto loons- of salarisverhoging in 2023 of 2024. Bij bruto loon of salaris vul je het huidige loon voor de loonheffing in. Dit is het loon na aftrek van de eventuele bedrijfsspecifieke inhoudingen.

Je kunt kiezen om de berekening te maken met als loontijdvak: kwartaal, maand, vier weken, week of dag. Kies of je de loonheffingskorting wel of niet wilt gebruiken. Deze berekening werkt met de witte tabel en is bedoeld voor inkomen uit werk.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2024.

De berekening loons/salarisverhoging als bedrag bruto netto is bijgewerkt met de bedragen van 2024.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het bruto bedrag in van het huidige loon/salaris groter dan € 0,00.
Vul het bruto bedrag in van de loons/salarisverhoging groter dan € 0,00.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers