Loon salaris parttime naar fulltime

Hoeveel bedraag je bruto loon/salaris als je het omrekent van parttime naar fulltime? Met deze module reken je het bruto loon/salaris om van parttime of deeltijd naar een fulltime loon/salaris. Je kunt uit 3 manieren kiezen om het fulltime loon/salaris te berekenen vanuit parttime:

parttime percentage

uren per week (parttime en fulltime max 40 uren)

dagen per week (max 5 dagen)

Vul het parttime bruto loon/salaris en het loontijdvak in, kies de berekeningsmethode en bereken het loon/salaris van parttime naar fulltime. Als je de ene week 2 dagen en de andere week 3 dagen werkt, vul dan het gemiddelde van 2,5 dagen in. Dit geldt ook voor uren. Vul dan het gemiddelde aantal uren per week in.

Beweeg over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Vul het bruto bedrag in van je parttime loon/salaris over het loontijdvak
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul het percentage parttime in
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2021 Rekenkeizer