Loon salaris fulltime naar parttime 2023 2024

Berekening


Hoeveel bedraagt je bruto loon/salaris als je parttime gaat werken? Met deze module reken je het fulltime bruto loon/salaris om naar een parttime of deeltijd loon/salaris. Je kunt uit 3 manieren kiezen om het parttime loon/salaris te berekenen:

parttime percentage

uren per week (parttime en fulltime maximaal 40 uren)

dagen per week (maximaal 5 dagen)

Vul het fulltime bruto loon/salaris en het loontijdvak in, kies de berekeningsmethode en bereken het loon/salaris van fulltime naar parttime. Als je de ene week 2 dagen en de andere week 3 dagen werkt, vul dan het gemiddelde van 2,5 dagen in. Dit geldt ook voor uren. Vul dan het gemiddelde aantal uren in.

Als je van het bruto fulltime loon/salaris naar het bruto en netto parttime loon/salaris wilt berekenen en/of vergelijken gebruik dan de berekening:

Loon/salaris fulltime naar parttime bruto netto

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Bruto bedrag loon/salaris in: groter dan € 0,00 en maximum € 999.999,99.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Percentage parttime in: groter dan 0% en maximum 100%.
Uren parttime: groter dan 0 en maximaal 40 uren.
Uren fulltime: groter dan 0 en maximaal 40 uren.
Aantal dagen parttime: groter dan 0 en maximaal 5 dagen.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers