Feestdagen per jaar 2022 2023 2024

Berekening


Op welke weekdagen of datums vallen de feestdagen in 2022, 2023, 2024, 2025 of 2026? Eerste Paasdag en Eerste Pinksterdag vallen altijd op een zondag. Hemelvaartsdag valt altijd op een donderdag. Eerste Kerstdag valt altijd op 25 december maar de dag van de week verandert elk jaar. Bereken de feestdagen en ontdek de dynamiek van de feestdagen voor 2023, 2024 en volgende jaren.

Kies hier een kalenderjaar tussen 2014 en 2040 en ontdek op welke datums en/of dagen van de week de feestdagen vallen. Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2023.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers