Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Feestdagen per jaarOp welke dagen valt Pasen in 2019? Met deze module bereken je zelf de feestdagen per kalenderjaar en ontdek je op welke dag van de week de desbetreffende feestdag valt. Je kunt de berekening maken voor de jaren 2014 t/m 2040 en ontdek of de feestdag een vrije dag is of geen verplichte vrije dag.


Jaar
Vul hier het kalenderjaar in waarvoor je de feestdagen wilt berekenen.jaar

feestdag1

datum1

opmerking1

feestdag2

datum2

opmerking2

feestdag3

datum3

opmerking3

feestdag4

datum4

opmerking4

feestdag5

datum5

opmerking5

feestdag6

datum6

opmerking6

feestdag7

datum7

opmerking7

feestdag8

datum8

opmerking8

feestdag9

datum9

opmerking9

feestdag10

datum10

opmerking10

feestdag11

datum11

opmerking11

verberg
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken