• Home
  • Werken
  • DUO studiefinanciering betaaldata 2020 2021 2022

DUO studiefinanciering betaaldata 2020 2021 2022

Op welke dag of datum betaalt de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) de studiefinanciering uit in 2020, 2021 of 2022? De DUO heeft als vaste betaaldatum omstreeks de 24ste van de maand. Als de 24ste in een weekend of op een feestdag valt, dan betaalt de DUO eerder uit. Als je de maand kiest, dan berekent deze module de betaaldatum. Je krijgt de betaaldatum te zien van de gekozen maand en de betaaldata van alle maanden in het lopende jaar.

Standaard verschijnt als datum het huidige jaar 2021 en de huidige maand.

De berekening DUO studiefinanciering betaaldata is bijgewerkt met de gegevens van 2021.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2021 Rekenkeizer