Concurrentie beding 2023 2024

Berekening


Een concurrentiebeding is een bepaling in je arbeidsovereenkomst waarin voorwaarden staan waaraan je je moet houden als je bij een andere werkgever gaat werken en/of als je zelf een bedrijf wilt starten. Bijvoorbeeld dat je niet je oude werk mag doen bij een nieuwe werkgever of concurrent.

Met ingang van 1 januari 2015 is het niet langer toegestaan om een concurrentiebeding op te nemen in een tijdelijke arbeidsovereenkomst (contract) tenzij er sprake is van zwaarwichtige bedrijfs- of dienstbelang. Als dit het geval zijn, dan moet je werkgever dit motiveren in het concurrentiebeding. Met deze module bepaal je of je arbeidsovereenkomst voldoet aan deze voorwaarde.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers