Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Burgerservicenummer (BSN) controlerenHet burgerservicenummer (BSN) is een uniek persoonsnummer voor iedereen die ingeschreven staat bij de Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens (GBA). Het BSN (voorheen sofinummer) wordt gebruikt in je paspoort, identiteitskaart en rijbewijs. Met het BSN bepaalt de belastingdienst het btw-nummer, loonheffingennummer en eventuele andere nummers voor particulieren/zzp-ers. Het burgerservicenummer bestaat uit 8 of 9 cijfers en voldoet aan een variant op de zogenaamde elfproef.

Met deze module controleer je of een burgerservicenummer (BSN) voldoet aan de elfproef en dat je zodoende te maken hebt met een mogelijk bestaand burgerservicenummer.


Burgerservicenummer
Vul hier het te controleren burgerservicenummer (BSN) in met maximaal 9 getallen. Bijvoorbeeld 123456782 voldoet aan de elfproef.A

B

C

D

E

F

G

H

I

Atotaal

Btotaal

Ctotaal

Dtotaal

Etotaal

Ftotaal

Gtotaal

Htotaal

Itotaal

Totaal

Modulo

Geheel

Controle1

Controle2

Controle3

Controle4

Controle5

Burgerservicenummer (BSN)

Verberg
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken