BSN of RSIN-nummer controle 5x tegelijk

Berekening


Het burgerservicenummer (BSN) is een uniek persoonsnummer voor iedereen die ingeschreven staat in de Basisregistratie Personen (BRP). Het Rechtspersonen Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer (RSIN) is de tegenhanger van het burgerservicenummer (BSN) voor niet-natuurlijke personen (rechtspersonen zoals vennootschappen, verenigingen en stichtingen). Het BSN of RSIN-nummer bestaat uit 8 of 9 cijfers en voldoet aan een variant op de zogenaamde elfproef.

Met deze module controleer je of maximaal 5 BSN en/of RSIN-nummers voldoen aan de elfproef en dat je zodoende te maken hebt met mogelijk bestaand BSN of RSIN-nummers. Bijvoorbeeld 123456782 voldoet aan de elfproef en is mogelijk een bestaand BSN of RSIN-nummer. Voorloopnullen worden verwijderd.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Vul een BSN of RSIN-nummer in met 8 of 9 cijfers.
Vul een BSN of RSIN-nummer in met 8 of 9 cijfers.
Vul een BSN of RSIN-nummer in met 8 of 9 cijfers.
Vul een BSN of RSIN-nummer in met 8 of 9 cijfers.
Vul een BSN of RSIN-nummer in met 8 of 9 cijfers.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers