Loon salaris bruto netto 2023 2024

Berekening


Hoeveel netto houd ik over van mijn bruto loon of salaris als ik werk in 2023 of 2024? Met deze eenvoudige bruto netto module kan je snel je netto loon berekenen of controleren. In de berekening wordt geen rekening gehouden met bedrijfsspecifieke inhoudingen. Bij het bruto loon of salaris vul je het loon in na aftrek van de eventuele bedrijfsspecifieke inhoudingen. Dit is het loon voor de loonheffing. Vul in of de loonheffingskorting wel of niet van toepassing is, en je weet je netto loon voor 2023 of 2024.

Je kunt de berekening maken per dag, week, vier weken, maand of kwartaal. Deze rekenmodule is bedoeld voor inkomen uit werk.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2024.

Als je meerdere loon/salarissen van bruto naar netto wilt berekenen en/of vergelijken gebruik dan de berekening:

Loon/salaris bruto netto 5x tegelijk

Als je het verschil wilt weten tussen het bruto en netto loon/salaris van dit jaar en vorig jaar gebruik dan de berekening:

Loon/salaris bruto netto dit vorig jaar

De berekening loon/salaris bruto netto is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het bedrag van het loon/salaris in: groter dan € 0,00.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers