Jaarloon bruto 2023 2024

Berekening


Hoeveel is je bruto jaarloon of jaarsalaris in 2023 of 2024? Je bruto jaarloon is je loon van het hele jaar zonder aftrek van belastingen en pensioenpremies. Bij je jaarsalaris tellen zowel vaste toeslagen zoals ploegentoeslag en eenmalige uitkeringen zoals het vakantiegeld, een eventuele bonus, een dertiende maand, een winstuitkering maar ook het overwerk mee.

Met deze module bereken je het bruto jaarloon voor 2023 of 2024 door het invullen van je vaste periodieke loon, het eventuele ploegentoeslag %, het periodieke bedrag van je overige toeslagen, je vakantietoeslag % en het totaal bedrag van je overige eenmalig uitkeringen.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het bedrag van het loon/salaris in: groter dan € 0,00 en maximum € 999.999,99.
Het ploegentoeslagpercentage maximum 99,999%.
Het bedrag van de vaste toeslag(en) over het loontijdvak: maximaal € 999.999,99.
Het vakantietoeslagpercentage: maximaal 99,99%.
Het bedrag van de eenmalige uitkering(en): maximaal € 999.999,99.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers