Uurloon all-in bruto netto 2023 2024

Berekening


Hoeveel bedraagt het all-in bruto uurloon en hoeveel houd ik er netto van over in 2023 of 2024? Je berekent het all-in bruto uurloon inclusief vakantietoeslag, vakantiedagen, atv-dagen, feestdagen en/of kort verzuimdagen door te kiezen welke loonelementen je in het all-in uurloon wilt meenemen.

Deze berekening is bruikbaar voor oproepkrachten, scholieren en studenten met een bijbaan die voor een gering aantal uren werkzaam zijn en alle andere werknemers die met hun werkgever een all-in uurloon hebben afgesproken. Bij het all-in loon dienen wel altijd de minimum vakantietoeslag van 8% en het minimum aantal vakantiedagen van 20 dagen per jaar fulltime gerespecteerd te worden.

Bij de berekening wordt geen rekening gehouden met eventuele bedrijfsspecifieke inhoudingen. Vul het bruto uurloon in en het gemiddelde aantal uren per week om het juiste belastingtarief te berekenen. Kies of de loonheffingskorting wel of niet van toepassing is, en je weet je netto all-in uurloon.

Deze rekenmodule is bedoeld voor inkomen uit werk (witte tabel loonbelasting).

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2024

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Aantal werkbare dagen per jaar maximaal 366 dagen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Percentage vakantietoeslag maximaal 99,99%
Ongeldige invoer
Aantal vakantiedagen anders maximaal 50 dagen.
Aantal atv-dagen maximaal 50 dagen.
Ongeldige invoer
Aantal feestdagen maximaal 10 dagen.
Aantal kort verzuimdagen maximum 50 dagen.
Ongeldige invoer
Uurloon bruto groter dan € 0,00 en maximum € 999,99.
Gemiddelde uren week groter dan 0 en maximum 50 uren.
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers