Werkbare uren 2022 2023 2024

Berekening


Hoeveel werkbare uren of aanwezige uren heeft een jaar in 2023, 2024, 2025, 2026 of in een ander jaar? Met deze module bereken je eerst het aantal beschikbare uren per jaar door het invullen van het gemiddeld aantal weken per jaar, dagen per week en uren per dag.

De module berekent vervolgens het aantal werkbare uren per jaar door de beschikbare uren te verminderen met de afwezige uren wegens vakantie, verlet en verzuim. Voor het bepalen van de afwezige uren, vul je het gemiddeld aantal feest-, vakantie-, roostervrije-, ziekte- en overige verzuimdagen per jaar in.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Aantal werkweken per jaar groter dan 0 en maximum 53 weken.
Aantal werkdagen per week groter dan 0 en maximum 7 dagen.
Aantal werkuren per dag groter dan 0 en maximum 24 uren.
Aantal feestdagen per jaar maximum 10 dagen
Aantal vakantiedagen per jaar maximum 50 dagen.
Aantal roostervrije dagen per jaar maximum 50 dagen.
Aantal ziektedagen per jaar maximum 50 dagen.
Aantal overige verzuimdagen per jaar maximaal 50 dagen.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers