AOW betaaldata 2022 2023 2024

Berekening


Op welke dag of datum betaalt de Sociale Verzekeringsbank (SVB) de AOW uitkering uit in 2023, 2024 of 2025? De SVB heeft als vaste betaaldatum omstreeks de 23ste van de maand. Als de 23ste in een weekend of op een feestdag valt, dan betaalt de SVB eerder of later uit. Als je de maand kiest, dan berekent deze module de betaaldatum. Je krijgt de betaaldatum te zien van de gekozen maand en de betaaldata van alle maanden in het lopende jaar.

Standaard verschijnt als datum het huidige jaar 2024 en de huidige maand.

De berekening AOW betaaldata is bijgewerkt met de gegevens van 2024. De gegevens van 2025 zijn inschattingen.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers