Pensioen uitkering netto dit vorig jaar 2023 2024

Berekening


Hoeveel ga je er netto op achteruit of vooruit in 2024? Wat is het netto pensioen verschil bij een gelijk bruto pensioenuitkering voor dit (2024) en vorig jaar (2023)? Met deze module bereken je het netto verschil tussen 2 verschillende jaren en/of belastingtabellen voor 2023 en 2024. Het netto bedrag van je pensioen wordt berekend onder aftrek van de loonheffing en inkomensafhankelijke premie zorgverzekeringswet (Zvw).

Je kunt kiezen om de berekening te maken met als loontijdvak: kwartaal, maand of vier weken. Kies of je de loonheffingskorting wel of niet wilt gebruiken. Deze berekening werkt met de groene tabel en is bedoeld voor pensioenuitkeringen.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2024. Indien je niets invult bij de pensioenuitkering vorig jaar, dan wordt het bedrag van de pensioenuitkering dit jaar gebruikt

De berekening Pensioenuitkering bruto netto dit vorig jaar is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het bruto bedrag in van de pensioen uitkering groter dan € 0,00.
Vul het bruto bedrag in van de pensioen uitkering groter dan € 0,00.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers