RVU uitkering bruto netto per maand in dienst 2023 2024

Berekening


De RVU-regeling (Regeling Vervroegd Uittreden) is bedoeld voor werknemers die eerder willen stoppen met werken en maximaal 36 maanden voor de AOW-leeftijd ziiten. De regeling maakt het voor werkgevers mogelijk om hun werknemers een uitkering te geven die bedoeld is ter overbrugging tot de AOW-leeftijd. De regeling richt zich uitsluitend op werknemer geboren in de periode 1955 tot en met 30 september 1961.

Hoe hoog is je netto RVU (Regeling Vervroegd Uittreden) uitkering per maand in 2024 indien de werknemer in dienst blijft bij de werkgever?

Het jaar 2024, de fulltime bruto RVU-uitkering en het loontijdvak per maand zijn al standaard ingevuld. Wijzig eventueel het parttimepercentage en de keuze of je de loonheffingskorting wel of niet wilt gebruiken en bereken je netto RVU-uitkering.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2024.

De berekening RVU uitkering bruto netto per maand is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Percentage parttime in: groter dan 0% en maximum 100%.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers