Pensioen uitkering bruto netto 2023 2024

Berekening


Hoeveel levert de bruto pensioenuitkering van je pensioenverzekering je netto op in 2023 of 2024? Met deze module bereken je het netto bedrag van je pensioen onder aftrek van de loonheffing en inkomensafhankelijke premie zorgverzekeringswet (Zvw).

Je kunt er voor kiezen om de berekening te maken met als loontijdvak: jaar, kwartaal, maand of vier weken. Je kunt ook kiezen of je de loonheffingskorting wel of niet wilt gebruiken. Als je nog andere uitkeringen of inkomsten hebt, bekijk dan waar je de loonheffingskorting het beste kunt toepassen. Je kunt de pensioenuitkering netto berekenen met de belastingtabellen voor 2023 en 2024.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2024.

Als je het verschil wilt weten tussen het nettobedrag van 2024 en 2023 gebruik dan de berekening

Verschil pensioen netto dit vorig jaar

Als je het netto verschil wilt weten bij een pensioenkorting gebruik dan de berekening

Pensioenkorting bruto netto

De berekening pensioenuitkering bruto netto is bijgewerkt met de bedragen van 2023.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het bruto bedrag in van de pensioen uitkering groter dan € 0,00 en maximum € 999.999,99.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers