AOW uitkering bruto netto 2023 2024

Berekening


Op hoeveel AOW-uitkering van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) heb je bruto recht in 2023 of 2024? Je woonsituatie bepaalt hoeveel AOW-uitkering je ontvangt. De AOW-bedragen voor alleenstaanden met of zonder inwonende minderjarige kinderen (70%) en gehuwden/samenwonenden (50%) zijn afgeleid van het minimumloon. De AOW bedragen veranderen jaarlijks per 1 januari en 1 juli. Een eventueel recht op de partnertoeslag geldt alleen nog als je geboren bent voor 1 januari 1950.

Met deze module bereken je zowel het bruto als het netto AOW-bedrag in 2023 of 2024.

Standaard verschijnt als datum berekening de laatste aanpassing van de AOW-uitkering in het huidige jaar 2024.

De berekening AOW-uitkering bruto netto is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Bedrag inkomsten partner uit arbeid of winst uit onderneming per maand maximaal € 1.000.000
Bedrag overige inkomsten partner per maand maximaal € 1.000.000
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers