Levensverwachting Corona 2022 2023

Berekening


Hoe groot is de invloed van het corona-virus op de gemiddelde levensverwachting in Nederland? Hoeveel levensjaren leveren wij gemiddeld in door corona? Met deze module bereken je de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van alle Nederlanders van het CBS. Vul het geslacht en de leeftijd tussen 0 en 115 jaar in en je weet de gemiddelde levensverwachting en de gemiddelde eindleeftijd.

Je krijgt de gemiddelde levensverwachting en de gemiddelde eindleeftijd te zien van de ingevulde leeftijd per 31 december 2022, 2023, 2024, 2025 en 2026. Als je bijvoorbeeld als leeftijd 40 jaar invult, zie je de levensverwachting van de leeftijd 38 jaar in 2022, van de leeftijd 39 jaar in 2023, van de huidige leeftijd 40 jaar in 2024, van de leeftijd 41 jaar in 2025 en van de leeftijd 42 jaar in 2026.

De berekening heeft als peildatum de laatste dag van dit jaar: 31 december 2024.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Leeftijd op 31 december tussen 0 en 115 jaar.

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers