AOW vakantietoeslag bruto netto 2023 2024

Berekening


In de maand mei 2024 ontvang je de vakantietoeslag van de AOW-uitkering over de maanden mei 2023 t/m april 2024 van de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Door je persoonlijke situatie in te vullen, bereken je met deze module zowel de bruto als de netto vakantietoeslag AOW te betalen in mei 2024 of 2025 waarbij rekening gehouden wordt met de inhouding voor de zorgverzekeringswet (Zvw) en de loonheffing.

Bij de berekening wordt geen rekening gehouden met een eventuele eigen bijdrage AWBZ/Wlz (langdurige zorg) die de SVB mag inhouden op de vakantietoeslag AOW-uitkering. Je kunt er eventueel voor kiezen om de loonheffingskorting niet toe te passen.

Standaard verschijnt mei 2023 t/m april 2024 als periode van de AOW vakantietoeslag met als betalingsdatum mei 2024.

De berekening AOW vakantietoeslag bruto netto is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul het aantal onverzekerde jaren in tussen minimaal 0 en maximaal 50 jaren.
Vul het aantal onverzekerde jaren van de partner in tussen minimaal 0 en maximaal 50 jaren.
Ongeldige invoer

Indien je de AOW-uitkering inclusief volledige toeslag ontvangt, kies dan voor jaarloon/belastingtarief € 21.318 t/m € 35.472 = 19,17% + 3,09%.

Indien je de AOW-uitkering inclusief volledige toeslag ontvangt, kies dan voor jaarloon/belastingtarief € 22.661 t/m € 37.149 = 19,03% + 3,14%.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers