Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Pensioen en aow

Hier vind je de berekeningen over pensioen, aow en leeftijd:

Pensioen


afkoop pensioen netto: Bereken het netto bedrag van de afkoopwaarde pensioen bij afkoop pensioen van bruto naar netto.

lijfrente uitkering netto: Bereken het netto bedrag van je lijfrente uitkering die je ontvangt van je verzekeraar van bruto naar netto.

pensioen uitkering netto: Bereken het netto bedrag van je pensioenuitkering die je ontvangt van je pensioenverzekeraar van bruto naar netto.

Aow


aow betaaldata: Wanneer word je aow-uitkering betaald door de svb? Bekijk hier de betaaldatum aow per maand en de betaaldata aow per jaar.

aow leeftijd: Wanneer krijg je aow? Vanaf 2024 is de aow-leeftijd afhankelijk van de levensverwachting en start op je verjaardag. Bereken hier je ingangsdatum aow.

aow overlijdensuitkering: Hoeveel netto aow overlijdensuitkering? Bepaal het recht op de aow-overlijdensuitkering van de svb en wie de nabestaanden zijn. Bereken zelf de belastingvrije netto aow overlijdensuitkering voor de nabestaanden bij overlijden van de aow gerechtigde.

aow teruggaaf bijdrage zvw: Hoeveel bedraagt de teruggaaf bijdrage zvw 2014 of 2015 van je loon, aow of pensioen uitkering? Bereken het hier.

aow uitkering netto: Hoeveel netto aow? Bepaal je recht op een aow-uitkering van de SVB. Bereken zelf de duur en zowel het bruto als netto bedrag van je aow-uitkering.

aow vakantietoeslag netto: Wil je weten hoeveel aow vakantiegeld je krijgt? Bereken hier van bruto naar netto je aow vakantiegeld / vakantiebijslag.

Leeftijd


levensverwachting: Hoe oud word ik? Bereken hier de gemiddelde levensverwachting volgens de gegevens van het cbs.

Hier vind je de berekeningen over pensioen, aow en leeftijd:Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken