WW maximum dagloon 2023 2024

Berekening


Wat is het maximum uitkeringsdagloon WW in 2023 of 2024? Hoe hoog is dan de WW uitkering per maand of omgerekend per 4 weken? Elk jaar per 1 januari en 1 juli wordt het maximum dagloon aangepast en de lopende WW uitkeringen geïndexeerd (verhoogd). Met deze module bereken je het maximum dagloon WW en de indexatie van het maximum dagloon per de door jouw gekozen peildatum tussen 2019 en 2024.

Standaard verschijnt als datum de laatste datum van aanpassing van het dagloon in 2024.

De berekening maximum uitkeringsdagloon WW is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers