WW faillissementsuitkering maximum 2019

Per 1 januari 2016 is de ww faillissementsuitkering gemaximeerd. De uitkering wordt uitbetaald door het uwv. Hoe hoog is de maximum faillissementsuitkering in 2018 of 2019 per maand of omgerekend per 4 weken? Met deze module bereken je de maximum ww faillissementsuitkering per de door jouw gekozen peildatum per 2018 of 2019. Elk jaar per 1 januari en 1 juli wordt het maximum dagloon aangepast en wordt de faillissementsuitkering geïndexeerd (verhoogd).

Standaard verschijnt als datum de laatste datum van aanpassing van het dagloon in 2019.

Beweeg over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2019 Rekenkeizer