WW maximum faillissementsuitkering 2023 2024

Berekening


Per 1 januari 2016 is de faillissementsuitkering WW gemaximeerd. De uitkering wordt uitbetaald door het UWV. Hoe hoog is de maximum faillissementsuitkering WW in 2023 of 2024 per maand of omgerekend per 4 weken? Met deze module bereken je de maximum faillissementsuitkering WW per de door jouw gekozen peildatum tussen 2019 en 2024. Elk jaar per 1 januari en 1 juli wordt het maximum dagloon aangepast en wordt de faillissementsuitkering WW geïndexeerd (verhoogd).

Standaard verschijnt als datum de laatste datum van aanpassing van het dagloon in 2024.

De berekening maximum faillissementsuitkering WW is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers