WW sollicitatieperiode 2023 2024

Berekening


Op welke dag of datum begint of eindigt de sollicitatieperiode in 2023, 2024 of 2025 van 4 weken voor je werkloosheidsuitkering van het UWV? Het doorgeven van de verplichte 4 sollicitaties per 4 weken, is belangrijk voor het tijdig ontvangen van je WW-uitkering en voor het vinden van werk.

Als je de laatste begin- of einddatum invult, dan berekent deze module de begin- of einddatum voor de komende 13 periodes van 4 weken. Vul de gewenste begin- of einddatum voor de sollicitatieperiode in volgens het formaat DD MM JJJJ.

Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul de datum in volgens het formaat DD MM JJJJ met het jaar tussen 2022 en 2040

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers