WW betaaldata 2019 2020 2021

Op welke dag of datum betaalt het UWV de werkloosheidsuitkering uit in 2019, 2020 of 2021? Het UWV betaalt de WW-uitkering na afloop van de kalendermaand uit nadat het formulier Inkomstenopgave voor de desbetreffende maand is ingevuld. Dit betekent dat de betaaldata daarom voor iedereen anders zijn. Als je de laatste betaaldatum invult, dan berekent deze module de betaaldata voor de komende 12 maanden op basis van de opgegeven laatste betaaldatum. Standaard telt het weekend (zaterdag en zondag) niet mee als betaaldata. De betaaldatum wordt dan verschoven naar de maandag.

Voor WW-uitkeringen die zijn ingegaan voor 1 juli 2015, is het mogelijk om de betaaldata te berekenen op basis van de periode van 4 weken.

De berekende betaaldata zijn slechts een indicatie. Het UWV bepaalt zelf het moment van uitbetalen afhankelijk van het tijdstip van inleveren van het formulier inkomstenopgave en het moment van verwerken.

Beweeg over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul de datum in volgens het formaat DD MM JJJJ met het jaar tussen 2014 en 2040
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2020 Rekenkeizer