Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

WW betaaldataOp welke dag of datum betaalt het UWV de werkloosheidsuitkering uit? Het UWV betaalt de ww-uitkering achteraf per 4 weken voor de oude regeling. Bij het begin van de werkloosheid ontvang je de eerste betaling vaak over de eerste ww periode van 2 of 3 weken. De 4-wekenperiode start vervolgens na deze eerste betaling. De betaaldata zijn daarom voor iedereen anders. Als je de laatste betaaldatum invult, dan berekent deze module de betaaldata voor de komende 13 periodes van 4 weken voor ww-uitkeringen die ingegaan zijn voor 1 juli 2015.

Als je een inkomstenformulier in moet vullen, dan betaalt het UWV de ww-uitkering pas als het UWV het formulier ontvangen heeft.


Betaaldatum
/ /
Vul hier de laatste betaaldatum van je ww-uitkering in. Dit geldt voor ww-uitkeringen die ingegaan zijn voor 1 juli 2015.periode0

periode1

periode2

periode3

periode4

periode5

periode6

periode7

periode8

periode9

periode10

periode11

periode12

periode13

datum0

datum1

datum2

datum3

datum4

datum5

datum6

datum7

datum8

datum9

datum10

datum11

datum12

datum13

verberg
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken