Transitievergoeding t/m 2019 bruto netto 2022 2023

Berekening


Hoeveel bedraagt de transitievergoeding wetgeving t/m 2019 bij ontslag zowel bruto als netto in 2022 of 2023? De transitievergoeding is onderdeel van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) en is ingegaan per 1 juli 2015. De transitievergoeding wetgeving t/m 2019 is verplicht als het dienstverband minimaal 2 jaar heeft geduurd bij ontslag via UWV, kantonrechter of bij afloop contract. Bij ontslag met wederzijds goedvinden is de vergoeding afhankelijk van wat partijen afspreken en kan ook de kantonrechtersformule gebruikt worden. De transitievergoeding wetgeving t/m 2019 is een vermenigvuldiging van gewogen dienstjaren x factor x salaris.

Vul het vaste bruto maandloon in inclusief vakantietoeslag, dertiende maand, vaste ploegentoeslag, vast overwerk en overige vaste bedragen per maand en deze module berekent de bruto en netto transitievergoeding wetgeving t/m 2019 voor 2022 of 2023.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2023.

Voor de berekening van de transitievergoeding 2022 en 2023 is de berekening transitievergoeding 2022 2023 bruto netto beschikbaar.

Transitievergoeding 2022 2023 bruto netto

Bij ontslag met wederzijds goedvinden is de vergoeding afhankelijk van wat partijen afspreken en kan ook de (hogere) kantonrechtersformule gebruikt worden.

Kantonrechtersformule bruto netto

De berekening transitievergoeding t/m 2019 bruto netto is bijgewerkt met de bedragen van 2023.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het all-in bruto bedrag in groter dan € 0 en maximum € 999.999,99
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Het bedrag in van de transitiekosten: tussen € 0 en € 999.999,99.
Het bedrag in van de inzetbaarheidskosten: tussen € 0 en € 999.999,99.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers