WW vakantiedagen 2023 2024

Berekening


Als je een ww-uitkering hebt, heb je per kalenderjaar recht op 20 WW vakantiedagen in 2023, 2024 of 2025. Tijdens de vakantie wordt je uitkering doorbetaald. Als je uitkering na 1 januari van een kalenderjaar begint, dan krijg je in dat jaar ook minder vakantiedagen. Weekenden, nationale feestdagen en algemeen erkende christelijke feestdagen die op een werkdag vallen, worden niet van je vakantiedagen afgetrokken. Met deze module bereken je het aantal vakantiedagen waar je per jaar recht op hebt in 2023, 2024 of 2025, afhankelijk van de ingangsdatum van je WW-uitkering.

Indien de WW-uitkering ingegaan is in het gekozen kalenderjaar, dan dien je de eerste WW dag in te vullen. Vul eventueel de reeds opgenomen WW vakantiedagen in van het gekozen kalenderjaar.

Als standaard kalenderjaar verschijnt het huidige jaar 2024.

De berekening WW vakantiedagen is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul de eerste WW dag in volgens het formaat DD MM JJJJ
Ongeldige invoer
Vul de eerste WW dag in volgens het formaat DD MM JJJJ
Ongeldige invoer
Vul de eerste WW dag in volgens het formaat DD MM JJJJ
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers