Rekenkeizer

Maak zelf online je berekeningen

Opzegtermijn werkgever berekenenHoeveel bedraagt de wettelijk opzegtermijn bij ontslag door de werkgever? Wat is de opzegtermijn bij faillissement van de werkgever? Hoelang is de opzegtermijn als de werkgever een ontslagvergunning van het UWV heeft? Hoe lang is de opzegtermijn af te spreken in de vaststellingsovereenkomst?

Met deze module bereken je de wettelijke opzegtermijn bij ontslag door de werkgever. In de CAO of arbeidsovereenkomst kan een afwijkende opzegtermijn zijn afgesproken.


Failliet
Kies hier of je werkgever niet of wel failliet is.

Dienstjaren
Kies hier het aantal hele dienstjaren bij je werkgever.verberg

failliet2

failliet3

dienstjaren2

dienstjaren3

opzegtermijn1

opzegtermijn2
Disclaimer


De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een accountant of een fiscalist. Als je gebruik maakt van onze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.
Populaire berekeningen

Dit zijn de meest populaire berekeningen van alle websitebezoekers bij Rekenkeizer:


ww uitkering netto: Heb je recht op een werkloosheidsuitkering? Hoelang is de duur van de werkloosheidsuitkering ? Hoeveel is het brutobedrag en het nettobedrag van de ww-uitkering?

datum romeinse cijfers: Reken je geboortedatum, verjaardag, belangrijke gebeurtenis of getal om in Romeinse cijferstussen 1 en 3999.

werkbare dagen: Wat is het aantal werkbare dagen per jaar en ontdek of het desbetreffende jaar een schrikkeljaar is?

levensverwachting: Hoe oud word je? 70, 80, 90 of misschien wel 100 jaar! Bereken hier de gemiddelde levensverwachting op basis van de statistieken van het CBS.

ontslaguitkering netto: Hoeveel is de ontslaguitkering volgens de kantonrechtersformule? Wat is het brutobedrag en wat is het nettobedrag van de ontslaguitkering?

Informatie

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen.

contact

Zoeken