Opzegtermijn werkgever 2020 2021

Hoeveel bedraagt de wettelijk opzegtermijn bij ontslag door de werkgever in 2021 of 2022? Wat is de opzegtermijn bij faillissement van de werkgever? Hoelang is de opzegtermijn als de werkgever een ontslagvergunning van het UWV heeft? Hoe lang is de opzegtermijn af te spreken in de vaststellingsovereenkomst?

Met deze module bereken je de wettelijke opzegtermijn bij ontslag door de werkgever.

In de CAO of arbeidsovereenkomst kan een afwijkende opzegtermijn zijn afgesproken.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2021 Rekenkeizer