WW startersregeling bruto netto 2023 2024

Berekening


Hoeveel bedraagt het bruto en netto bedrag van de WW startersregeling in 2022, 2023 of 2024? Als je als zelfstandige tijdens je WW-uitkering aan de slag wilt, dan kun je met toestemming van je adviseur werk gebruikmaken van de WW startersregeling. Je ontvangt dan voor een vaste periode van 26 weken 29% minder WW-uitkering. Tijdens deze startperiode mag je alles doen wat nodig is voor je eigen bedrijf: opdrachten binnenhalen en uitvoeren, een bedrijfspand inrichten of een winkel openen.

Met deze module bereken je je nieuwe WW-uitkering netto na aftrek van de 29% startersaftrek. Vul je huidige ww-uitkering in en kies of je de loonheffingskorting wel of niet wilt gebruiken.

Standaard verschijnt als kalenderjaar het huidige jaar 2024.

De berekening WW startersregeling bruto netto is bijgewerkt met de bedragen van 2024.
Beweeg met de muis over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Vul het bedrag van de WW-uitkering in: groter dan € 0,00.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.

Meest bekeken

Nieuwste berekeningen

8

Thema's

127

Berekeningen

>3.000.000

Bezoekers