WW dagloon 2020 2021

Hoe hoog is je dagloon voor het berekenen van de hoogte van je WW-uitkering in 2020 of 2021? Hoeveel WW krijg ik? Met deze module bereken je grofweg zowel het dagloon als het bruto bedrag van de WW-uitkering. Voor de dagloonberekening kijkt het UWV naar de referteperiode van de tweede maand voorafgaande aan de WW en dan een jaar terug. Als je werkloos wordt in maart 2021 is de referteperiode 1 februari 2020 t/m 31 januari 2021.

Voor het invullen van deze module, heb je je loonstroken over deze referteperiode nodig. Op de loonstroken zoek je naar de volgende omschrijving: heffingsloon, loon loonheffing, loon LH of loon SV. Of je kijkt bij de loongegevens van het UWV.

Je kunt de berekening heel nauwkeurig maken door het invullen van het zelf opgetelde totale heffingsloon over de referentieperiode zoals vermeld op je loonstroken. Je kunt de berekening ook grofweg maken door het invullen van een gemiddeld heffingsloon per maand of per periode. Afhankelijk of je de vakantietoeslag wel of niet per maand of per periode krijgt, vul je het heffingsloon in inclusief of exclusief de vakantietoeslag.

Standaard verschijnt als datum de laatste datum van aanpassing van het dagloon in 2021.

De berekening dagloon WW-uitkering is bijgewerkt met de bedragen van 2021.

Beweeg over het informatie icoon om de informatie bij het desbetreffende invulveld te lezen.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Bedankt

Wij willen je bedanken dat je gebruikt maakt van onze rekenmodule. We zien je graag terug bij deze of een van onze andere rekenmodules. Ben je tevreden, vertel het door. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Disclaimer

De basis voor deze berekeningen ligt in de door jou ingevoerde gegevens en enkele algemene uitgangspunten. De berekeningen en de getoonde uitkomsten zijn alleen bedoeld om je een indicatie te geven en zijn zeker niet bedoeld om gericht advies te vervangen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Rekenkeizer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan en voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op basis van de berekeningen en de getoonde uitkomsten.

Voor gericht advies dien je contact op te nemen met een deskundige zoals een officiële instantie, een adviseur, een arts of een specialist. Als je gebruik maakt van deze website, verklaar je dat je de volledige disclaimer hebt gelezen en hiermee akkoord bent.


Werken

Rekenkeizer

Praktische informatie

Social media

Contact

Wij staan altijd klaar om je te helpen met algemene en/of technische vragen, suggesties of opmerkingen over de berekeningen.

Copyright © 2021 Rekenkeizer